Ózonos fertőtlenítés

Ózonos autó fertőtlenítés

A Te autód mennyire tiszta?

"Fura szaga van az autónak? Vagy épp most vásáróltad kocsitad. Így lesz patyolat tisztí az autód"

MIRE JÓ AZ ÓZONGENERÁTOR?

Az ózongenerátor vegyszermentes fertőtlenítésre és szagtalanításra használható. A készülék az ózongáz segítségével 50X hatékonyabban pusztítja el a láthatatlan kórokozókat, mint a klór.

HOL LEHET HASZNÁLNI?

Az ózongenerátor bárhol könnyedén használható, ahol egy kórokozóktól mentes környezet és szagmentes légkör kialakítása a cél. A készüléket a fertőtleníteni kívánt terület nagyságához mérten kell megválasztani. A készülékek kompakt méretük és súlyuk révén könnyen hordozhatóak.

Mi az ózon?

Az ózon (vagy O3) egy három oxigén atomból álló molekula. A sztratoszférában ez védi a földön élő élőlényeket az erős UV sugárzás ellen. Ózon egy rendkívül reaktív molekula, és ezért nagyon könnyen lép reakcióba különböző anyagokkal, mint például az ammónia, ami a kellemetlen illatokat tudja elkerülni.

2. Hogyan működik egy ózon generátort?

A legtöbb ózongenerátornál a levegő a készülék hátoldalán egy integrált ventilátor segítségével kerül kiszívásra. A készülék belsejében ez a levegő a légszűrő és egy speciális UV lámpa használatával mindenféle vegyülettől és baktériumtól megtisztítódik. Ezután, a levegő egy kerámia lemezre vezetődik, ahol a z oxigén egy elektromos kisülés segítségével ózonná alakul. Ez az ózon aztán a készülék első részéről visszavezetődik a szobába.

Autónk a használata során mindenhol szennyeződik. Jellemzően mindenki kiporszívózza, törölgeti a műszerfalat. Gyakran illatosító kerül be az autóba, hogy kellemesebb illatok legyenek utazás közben, de ezek csak felületesen fedik el a problémát.

Az utastér egyes részein lévő textil anyagok, azaz a szövetek struktúrái magukba zárják az atkákat, vírusokat, baktériumokat és kórokozókat. Ezek nem csak kellemetlen szagokat áraszthatnak, hanem allergiát, allergiás tüneteket vagy akár légúti megbetegedéseket is eredményeznek.

Hagyományos takarítási módszerekkel, vegyszeres takarítószerekkel ezeket nem tudjuk eltávolítani.

Az ózonos fertőtlenítés során az ózongáz az egész az utasteret járja át. Behatol a szövetekbe is, ahol megöli a baktériumokat, vírusokat, gombákat.

Az eredmény, hogy a kellemetlen szagok is megszűnnek. A szövetekben élő poratkák elpusztulnak. Az ózon oxidálja az atkák ürülékét, ami kiváltja a porallergiát. A kezelést követően kellemes és egészséges körülmények között utazhatunk, az üléseken lévő szövet friss illatú és higiénikus lesz.

Az ózon azonban nem képes kiváltani a kárpit- és szőnyegtisztítást, így azt a nagyobb higiénia érdekében érdemes külön elvégezni.Ózonos autó fertőtlenítés árak:


    1. 1 órás ózonos fertőtlenítés: 13.900 forint
    2. 2 órás ózonos fertőtlenítés: 17.900 forint


Ózonos autó fertőtlenítés időpont foglalása:

Ha nálunk szeretnéd elvégeztetni az autók fertőtlenítést, akkor telefonálj vagy kérj időpontot emailben.


Hívj fel minket nyugodtan, ha ózonos fertőtlenítésre van szükséged
vagy gyere be a műhelyünkbe.

A műhelyünk elérhetőségét itt:

(műhelyünk elérhetőségeink) itt találod.

iroda:+36 1 206 2828

mobil:+36 30 282 8282

autófényezés árak
Szilágyi Zoltán (műhelyvezető)
Mű-Hege Kft.


u.i.: Remélem hasznos volt amiket most olvastál. Ha Te is nálunk szeretnéd az autódat fertőtleníteni, akkor telefonálj vagy írj nekünk e-mailt.